Ansigts­behandling

100% naturlig hudpleje og behandlinger tilpasset din hud

Ansigts­behandling

Hvilken ansigtsbehandling skal jeg vælge?

Hos Believe in Beauty skal du blot tage stilling til, om du ønsker en afslappende wellness- og relax-behandling, som opfrisker din hud og giver dig en følelse af afstresning og afslapning – eller om du har brug for en mere omfattende behandling, der er målrettet udfordringer som akne, rødme, fine linjer osv.

Har du brug for en mere dybdegående behandling, tilbyder vi en gratis hudanalyse af 30 minutter, så vi kan finde frem til en behandling som er tilpasset lige netop din hudtype og den specifikke udfordring, du gerne vil gøre op med.

Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilken behandling du har brug for, er du altid velkommen til at kontakt os, så hjælper vi dig videre.

Gratis hudanalyse (30 min)

Hvis du står overfor et hudproblem der skal bekæmpes, er det vigtigt, at du får den helt rette behandling – ellers er det ikke pengene værd. Derfor tilbyder vi en gratis hudanalyse, hvor vi gennemgår huden, finder frem til din hudtype og eventuelt identificerer dine specifikke hudproblemer. På den måde er du sikret den bedste behandling tilpasset din hud.

Hvad siger vores klienter?

Fie Jørgensen

En stor anbefaling her fra! Både behandlingen samt kundeoplevelsen var professionel men samtidig utrolig behagelig. Absolut ikke sidste gang vi kommer !

Tilde Olsen

Var for nogle uger siden forbi Believe In Beauty og få lavet en Du’lac Renew behandling. Resultatet lever perfekt op til min forventninger og vil klart anbefale det til andre! .. Læs mere

Zarah Nielsen

Linda er så sød, åben og virkelig dygtig 👌🏻det er så hyggeligt at være til behandlinger hos hende 🌺 .. Læs mere

Kunde hos Believe In Beauty ♥️

Jeg er gennem 3 år kommet fast i Lindas klinik en gang om måneden til behandlingen Release Peeling plus Ageless. I løbet af den tid er min hud blevet glat, sund, blød og opstrammet. Jeg er i dag 72 år, men ser yngre ud, da mine rynker/furer er blevet klart reduceret! Derudover er Linda utrolig dygtig til at se, hvad huden/personen trænger til af hudplejeprodukter, kosttilskud og vejledning af kost generelt, som gavner huden og kroppen! Derudover har Linda “magiske” hænder, som under ansigtsmassagen bliver meget varme, og det virker totalt afslappende! 🤗
Alle produkter er økologiske og de reneste og bedste på markedet! Fra “Susanne Melchiorsen”. At komme hos Linda, som er utrolig dygtig og kærlig, giver energi, velvære og ro i krop og sjæl – en luksus, som jeg nødig vil undvære!
Lillian Plamboeck

Andreas Rasmussen

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hidtil hos Hudklinikken Believe in Beauty. Fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt af Linda Kristensen, som var meget venlig og professionel. Jeg følte mig straks velkommen og afslappet i det smukke og rolige miljø.
Jeg startede mit forløb med en hudanalyse, som var meget informativ og gav mig en god forståelse af min hudtype og dens behov. Linda var i stand til at anbefale mig den rette behandling baseret på mine resultater, og jeg fik en individuelt tilpasset ansigtsbehandling.
Efter min ansigtsbehandling begyndte jeg at se bemærkelsesværdige forbedringer i min hud. Behandlingen blev udført med omhu og ekspertise af Linda og resten af personalet, og jeg følte mig virkelig forkælet og afslappet efter min tid på klinikken.
Jeg glæder mig til at fortsætte mit forløb hos Believe in Beauty og se endnu flere positive resultater. Jeg kan varmt anbefale klinikken til andre, der søger en førsteklasses skønhedsoplevelse og professionelle behandlinger. Linda og resten af personalet har gjort mit besøg til en mindeværdig og behagelig oplevelse. Tak for en vidunderlig tid hidtil!
Bedste hilsner Andreas

3 år som kunde i Believe In Beauty:

Jeg er gennem 3 år kommet fast i Lindas klinik en gang om måneden til behandlingen Release Peeling plus Ageless. I løbet af den tid er min hud blevet glat, sund, blød og opstrammet. Jeg er i dag 72 år, men ser yngre ud, da mine rynker/furer er blevet klart reduceret! Derudover er Linda utrolig dygtig til at se, hvad huden/personen trænger til af hudplejeprodukter, kosttilskud og vejledning af kost generelt, som gavner huden og kroppen! Derudover har Linda “magiske” hænder, som under ansigtsmassagen bliver meget varme, og det virker totalt afslappende! 🤗
Alle produkter er økologiske og de reneste og bedste på markedet! At komme hos Linda, som er utrolig dygtig og kærlig, giver energi, velvære og ro i krop og sjæl – en luksus, som jeg nødig vil undvære!
Lillian Plamboeck
Kirke Stillinge
4200 Slagelse

Relax-behandlinger

Vores relax-behandlinger er til dig, som ønsker at give dig selv en oplevelse af ro, velvære og fornyet energi. Vi tilbyder et udvalg af behandlinger, der er skræddersyet dine individuelle behov og ønsker.

Vi tager os tid til at lytte til dine behov, så du får en personlig behandling, der passer perfekt til dig. Du kan se frem til at nyde en beroligende ansigtsmassage, nærende masker og plejende serum, der hjælper med at opretholde en sund og strålende hud.

Dybdegående behandlinger

Står du overfor et hudproblem eller ønsker du at bekæmpe fine linjer, kræver det specialviden og ekspertise at finde ud af, hvilket produkt og hvilken behandling lige netop din hud har brug for. Det er nemlig ikke nok bare at vælge de bedste produkter på markedet. Vi analyserer din hud og finder frem til en behandling, der bedst imødekommer dine unikke behov og udfordringer, f.eks.:

  • Akne
  • Rødme
  • Uren hud
  • Sensitiv hud
  • Pigmentpletter
  • Anti-aging
  • Meget tør hud
  • Skjoldet hud

Book en 30 minutters gratis hudanalyse, så vi kan finde frem til den rette behandling tilpasset lige netop din hud.

Få svar på dine spørgsmål

Skriv til os – så vender vi retur hurtigst muligt

Book tid i dag

Opnå en sund og strålende hud med vores eksklusive udvalg af 100% naturlige produkter og skræddersyede behandlinger. Uanset om du søger afslapning eller en effektiv løsning på hudproblemer som akne og ældning, er vi klar til at hjælpe.

Tag det første skridt mod en mere strålende og selvsikker udgave af dig med Believe in Beauty.