Akne behandling

Vi tilbyder akne behandling med 100% naturlige produkter + gratis hudanalyse

Akne behandling

Kom akne til livs

Hos Believe in Beauty er vi specialister i akne behandling, og vi går langt for at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse og med de mest effektive resultater.

Vi tilbyder akne behandling med 100% naturlige produkter, der er yderst skånsomme mod huden, og vi har hjulpet utallige kunder med at genvinde deres selvtillid og opnå en sund, klar og ikke mindst aknefri hud.

Gratis hudanalyse

For at sikre, at vi leverer den mest passende og effektive behandling til din hud, tilbyder vi en 30-minutters gratis hudanalyse, inden vi påbegynder din akne behandling. Under hudanalysen vil vi undersøge din hudtype og identificere de specifikke problemer og årsager, der kan ligge til grund for din akne. Dette giver os mulighed for at skræddersy en behandlingsplan, der er tilpasset din hud.

 • Dybderens
  545 kr.
  Dybderens behandling fra Aniel er en afrensning af huden med Hot Blooded, sætter gang i blodcirkulationen og åbner porerne inden udrensning
 • Heal Up Sensitiv
  845 kr.
  Heal Up Peeling Sensitiv fra Aniel er en special behandling af rødmende astma / eksem samt til den allergiske hud
 • Release Peeling + Heal Up
  1.345 kr.
  Release Peeling gør, at din valgte maske (Heal Up) arbejder endnu dybere i din hud, samt er behandlingen til gamle samt nye ar og dybe ar, stor overfladehinde samt til fjernelse af uønsket hårvækst (fine hår)

Hvad siger vores klienter?

Fie Jørgensen

En stor anbefaling her fra! Både behandlingen samt kundeoplevelsen var professionel men samtidig utrolig behagelig. Absolut ikke sidste gang vi kommer !

Tilde Olsen

Var for nogle uger siden forbi Believe In Beauty og få lavet en Du’lac Renew behandling. Resultatet lever perfekt op til min forventninger og vil klart anbefale det til andre! .. Læs mere

Zarah Nielsen

Linda er så sød, åben og virkelig dygtig 👌🏻det er så hyggeligt at være til behandlinger hos hende 🌺 .. Læs mere

Kunde hos Believe In Beauty ♥️

Jeg er gennem 3 år kommet fast i Lindas klinik en gang om måneden til behandlingen Release Peeling plus Ageless. I løbet af den tid er min hud blevet glat, sund, blød og opstrammet. Jeg er i dag 72 år, men ser yngre ud, da mine rynker/furer er blevet klart reduceret! Derudover er Linda utrolig dygtig til at se, hvad huden/personen trænger til af hudplejeprodukter, kosttilskud og vejledning af kost generelt, som gavner huden og kroppen! Derudover har Linda “magiske” hænder, som under ansigtsmassagen bliver meget varme, og det virker totalt afslappende! 🤗
Alle produkter er økologiske og de reneste og bedste på markedet! Fra “Susanne Melchiorsen”. At komme hos Linda, som er utrolig dygtig og kærlig, giver energi, velvære og ro i krop og sjæl – en luksus, som jeg nødig vil undvære!
Lillian Plamboeck

Andreas Rasmussen

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hidtil hos Hudklinikken Believe in Beauty. Fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt af Linda Kristensen, som var meget venlig og professionel. Jeg følte mig straks velkommen og afslappet i det smukke og rolige miljø.
Jeg startede mit forløb med en hudanalyse, som var meget informativ og gav mig en god forståelse af min hudtype og dens behov. Linda var i stand til at anbefale mig den rette behandling baseret på mine resultater, og jeg fik en individuelt tilpasset ansigtsbehandling.
Efter min ansigtsbehandling begyndte jeg at se bemærkelsesværdige forbedringer i min hud. Behandlingen blev udført med omhu og ekspertise af Linda og resten af personalet, og jeg følte mig virkelig forkælet og afslappet efter min tid på klinikken.
Jeg glæder mig til at fortsætte mit forløb hos Believe in Beauty og se endnu flere positive resultater. Jeg kan varmt anbefale klinikken til andre, der søger en førsteklasses skønhedsoplevelse og professionelle behandlinger. Linda og resten af personalet har gjort mit besøg til en mindeværdig og behagelig oplevelse. Tak for en vidunderlig tid hidtil!
Bedste hilsner Andreas

3 år som kunde i Believe In Beauty:

Jeg er gennem 3 år kommet fast i Lindas klinik en gang om måneden til behandlingen Release Peeling plus Ageless. I løbet af den tid er min hud blevet glat, sund, blød og opstrammet. Jeg er i dag 72 år, men ser yngre ud, da mine rynker/furer er blevet klart reduceret! Derudover er Linda utrolig dygtig til at se, hvad huden/personen trænger til af hudplejeprodukter, kosttilskud og vejledning af kost generelt, som gavner huden og kroppen! Derudover har Linda “magiske” hænder, som under ansigtsmassagen bliver meget varme, og det virker totalt afslappende! 🤗
Alle produkter er økologiske og de reneste og bedste på markedet! At komme hos Linda, som er utrolig dygtig og kærlig, giver energi, velvære og ro i krop og sjæl – en luksus, som jeg nødig vil undvære!
Lillian Plamboeck
Kirke Stillinge
4200 Slagelse

Skånsom akne behandling

Vi har bevist, at det er muligt at bekæmpe akne uden at skade huden eller udsætte den for unødvendige kemikalier. Vores akne behandlinger med 100% naturlige produkter arbejder på at rense, berolige og helbrede huden, mens vi samtidig fokuserer på at forebygge fremtidige udbrud. Produkterne du skal bruge indeholder naturlige og effektive ingredienser, der reducerer inflammation, kontrollerer talgproduktionen og fremmer heling af eksisterende akne.

De naturlige produkter vi anvender, er også med til at reducere risikoen for ardannelse, da produkterne arbejder i det yderste hudlag og ind. På den måde skåner du bedst din hud, så den atter kan stråle.

Få svar på dine spørgsmål

Skriv til os – så vender vi retur hurtigst muligt

Book din tid i dag

Vi er her for at støtte dig gennem hele processen og hjælpe dig med at opnå den smukke, klare hud, du fortjener. Vores mål er at hjælpe dig med at bekæmpe akne, så du igen kan stråle med en sund og smuk hud.

Book din behandling mod akne + gratis hudanalyse hos Believe in Beauty i dag, og tag det første skridt mod en mere selvsikker fremtid.
Ring til os på 21 79 66 26 eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage.